- شنبه 25 دی 1395 - 10:36
- کد خبر : 879
- مشاهده : 353 بازدید
- آسیا و اقیانوسیه » سیاسی و دفاعی
به گزارش پایگاه سفیر، در نشست حسین جابری انصاری، میخائیل بوگدانف و اونال معاونان وزارت خارجه ایران، روسیه و ترکیه که روز جمعه با حضور مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی در مسکو برگزار شد، مسائل در دستور کار مربوط به سوریه با اولویت مذاکرات صلح آستانه بررسی شد. در این نشست که با حضور و […]
به گزارش پایگاه سفیر، در نشست حسین جابری انصاری، میخائیل بوگدانف و اونال معاونان وزارت خارجه ایران، روسیه و ترکیه که روز جمعه با حضور مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی در مسکو برگزار شد، مسائل در دستور کار مربوط به سوریه با اولویت مذاکرات صلح آستانه بررسی شد.
در این نشست که با حضور و سخنان سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه آغاز شد، معاونان وزارت خارجه سه کشور ترتیبات برگزاری اجلاس آستانه مورد حمایت ایران، روسیه و ترکیه را بررسی کردند.
معاونان وزرای خارجه سه کشور همچنین توافق کردند به رایزنی های خود برای برگزاری موفق اجلاس آستانه و کمک به حل بحران سوریه ادامه دهند.
مذاکرات دوجانبه معاونان وزارت خارجه ایران و روسیه و همچنین نشست سه جانبه امروز با معاون وزیر خارجه ترکیه در پی نشست وزیران خارجه سه کشور که ۳۰ آذر ماه با موضوع سوریه در مسکو برگزار شد، انجام گرفت.
اجلاس آستانه قرار است چهارم بهمن ماه به میزبانی دولت قزاقستان با حضور نمایندگان دولت و معارضان سوریه با نظارت سه کشور ایران، ترکیه و روسیه و مشارکت نماینده سازمان ملل متحد برگزار شود.
اجلاس آستانه پس از آزادی حلب با هدف تقویت روند سیاسی، یکپارچه کردن تلاش ها برای مبارزه با تروریسم و ایجاد ثبات و استقرار آرامش در سوریه تشکیل می شود.
همچنین جابری انصاری و بوگدانف در نشست دوجانبه امروز آخرین شرایط و تحولات سوریه پس از آتش بس فراگیر که از ۱۰ دی ماه در این کشور برقرار شده است را بررسی کردند.
جابری انصاری معاون عربی و آفریقا وزارت امور خارجه پس از دیدار با دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل و دیدارها و گفت وگوهایی در ژنو، بامداد امروز وارد مسکو شده بود.
مذاکرات طرف های سوری یکی از اصلی ترین بندهای بیانیه پایانی نشست ۳۰ آذرماه وزیران خارجه روسیه، ایران و ترکیه در مسکو است که مبارزه با داعش و جبهه النصره، فراخوان جهانی برای همکاری علیه تروریسم، حفظ تمامیت ارضی و یکپارچگی سوریه، رد راهکار نظامی برای حل بحران کنونی، اجرای قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت، کمک فراگیر به سوری ها، لزوم اجرای نظام خروج آزادانه مردم از مناطق درگیری و تحت سلطه تروریست ها و همچنین پشتیبانی از برگزاری مذاکرات سوری-سوری در قزاقستان را شامل می شود.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
نظرات